L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

diumenge, 26 de juliol del 2009

Ultim entreno per al Aneto.


Ahir disapte el Xaneta i jo vam fer l'ultim entrenament preparant la setmana que ve.

Com de calor igual nne fa a les 16h que a les 17h vam sortir mes pronte que menos.

Deixem el cotxe al Remei i en refresquem el cap en la font havans de sortir corrents.

Fen la cursa del Montsiá fins els dotze apostols, que ara ja ne son tretze, perque el rato que vaig esperar al Xaneta en vaig fer un altre. desde aqui vaigem fin la tartera lloc hon controlem el tram nou de la cursa, el cual emb sembla molt bestia per als que no saben hon es fiquen.

Continuem afins a la font i desde allí a la tartera. En arribar continuem per la part mes dura del tram en un moment al mal pas i no veiem la puijada de la part nova, continuem recte en busca de la foradada. El tram esta molt brut i sort de les cabres que pasen que enca es conserva el camí, (li tindrem que dir al Jordi a vore si pasa a llimpiar per allí). En pasa per una canal en poc mes d'un minut ens veiem envoltats per un ramat de cabres. Icom la cabra tira al monte pareix que ens entenem i ens acompanyen una estona asta que el mascle sen farta i ens ensenya qui mana, "xato tot pa tú". Per fí despres de un munt d'esgarranys i rascades el camí pareix que s'aclareig i tenim la foradada a vista, tiro una mica per a arribari.

Ens reagrupem i vijem per la GR92 fins al mas d'en Comú, hon tambe vam pasar la setmana anterior. En aquella ocasio no ens vam donar compte que els bous que allí i havia solt i que un dia li van fer un petit "encierro" al company Aguiló, els han sacrificat i els podem veure tots enterrats en cals viva. Segu que algu ja festeixa els cuernos.

Despres de continua cap a vall per una senda molt bonica arribem al barranc que ens dura fins el cruce del mas de Mulet i d'alli per la cugulla fins al Remei.

Total 30km600m, 4h37m i molts esgarranys.

Esta si es la volta llerga al Montsiá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada