L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 29 de març del 2010

3ª Cursa Serra de les fites.



Albert Esteller
CRÒNICA :
Ahir, 28 de març de 2010, es disputava la cinquena cursa del circuit de les terres de l’Ebre a la Pobla de Massaluca, 3ª cursa anomenada Serra de les fites.
Aquesta cursa com el seu nom indica, en algun tram, passava per la divisió d’Aragó i Catalunya.
Respecte l’any passat, l’han variat un poquet per fer-la més atractiva, quedant en quasi 22 km. i un desnivell positiu de 700 m. aproximadament. Conjuntament, també es va realitzar una marxa, per als que volien gaudir de la zona amb una mica més de tranquil·litat.
Va ser una cursa/marxa molt ràpida, en la qual va participar un important nombre de membres de l’a.e.alcanar, cosa que ens va portar a guanyar el pernil a l’entitat més nombrosa.
Va fer un dia en bona temperatura, ja que el sol ja comença apuntar calor.
Fins la meitat de la cursa, com el desnivell era en negatiu, força pista, senderes amples i poc tècniques, el ritme va ser força elevat. L’última part de la cursa, ja amb el desnivell en positiu i acusant la intensitat anterior, li donava una duresa que ja volies veure l’arc d’arribada.
Pel que fa als resultats, els guanyadors absoluts van ser Ahmed Elqayed i Ragna Cathelijne Debats.
L’a.e.alcanar va obtenir bons resultats, destacant entre ells els podis d’Arturo Sans Gargallo (veterans) i Eva Queralt Roca (sènior femení).
També podem destacar una bona organització de la cursa.
Salut i cames!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada