L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimarts, 8 de febrer del 2011

a.e.alcanar

Aprofitant el bon temps el diumenge es va celebrar el dinar de l’entitat a.e.alcanar.
La jornada va començar en un sortida cap al Montsià, amb els cotxes fins la pista recentment estrenada (camí dels Bandolers). Des de allí i desprès d’haver fet la foto de família pujarem per la senda recuperada per l’ajuntament vaig el patrocini comunitari.
Una sendera que juga serpentejant per la carena de roques fins la cresta. Encara que de bon matí feia un poc de fresca pon-te ens sobra tota la roba.
Al arribar al encreuament de una altra nova senda, reagrupament i endinsada fins la font recuperada del Bassiol, on aprofitant el espaï tan bonic escorçarem.
Després seguint el mateix camí de tornada continuarem visitar-ne la cova de l’hedra i amb molta precaució ens bamp poder treure el cap a uns quant singles basta’n imponents.
La nova senda que transita a meitat altura del la falda sud-est del Montsià te una llargada d’uns 3’5km i acaba en l’encreuament de la senda recuperada per a la cursa d’Alcanar, baixant directament des de els dotze apòstols fins el Racó del Llop.
Sense cap dubte un ventall de possibilitat se’ns obri a tots aquells que cada cap de setmana transitem la serra per gaudir dels seus racons encantats.
La tornada des de el Racó fins els cotxes la realitzarem per la pista dels Bandolers, un altre cop.
Tot i que el matí havia estat distret, tot seguit ens dirigíem a un Restaurant del poble per dinar tots plegats i treure’ns la gana acompanyats d’un bon ambient de rialles i brindis…

1 comentari:

  1. Per ahí he estat jo, i mola, què bonic! Gràcies per recordar-me eixos moments a través de la teua crònica, Salutacions

    ResponElimina