L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 18 de setembre del 2013

KM Vertical (Roquetes)

Passat l'estiu tornem a la carga en el circuit Terres de l'Ebre.
El Km Vertical a Roquetes es una cursa molt rapida, casi,casi al esprint. Es tracta de progressa per un recorregut molt tècnic al llarg de 6'5 km i un desnivell de 1350 m+
Sent el sostre de la provincià, el cim del Caro es el punt final del recorregut.
  Després de fer una volta per la fira i menjar el que l'organització te preparat. Estem tots en bon humor esperant el bus que ens dura fins la sortida.
Surten les noies, comencem agafar posicion i serà una sortida prou rapida. Tots a l'hora, encara que no sent del meu agrado es el que hi ha. Fa un parell de setmanes vaig tenir la sort de venir a reconèixer el terreny i vaig treure algun punt de referencia.
  Comença la prova i els favorits prenen posicions, tots fem rapits moviments per a millorar llocs. La duresa del recorregut ponte ens posara a tots al ritme.
 Entre els que obtem a la classificació final, els quatre primers. Cadascun en els nostres particulars problemes.
Al taulo final es reflexa-ria el estat de forma, Juanma, jo, Lhousain i Ramon. Encara que a l'arribada es pot veure clarament l'esforç en treure cada metre possible al contrincant.
Es fantàstic i demostra una força de voluntat immensa veure a un home invident fer el mateix recorregut que nosaltres, no sense problemes, es clar, però en les mateixes ganes e il·lusió que consevol altre corredor.

Bravo per ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada