L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

divendres, 22 de novembre del 2013

Arribat el final.

Es moment de fred i de no tenir ganes d'entrenar. Per sort aquest any la caloreta s'ha estirat prou.
Tanco la temporada de la millor manera, en una cursa, la d'Horta de Sant Joan.
També serveix per clausurar el VIé Circuit Terres de l'Ebre. Es el primer any que l'he corregut, s'han fet llarg i e de dir que a estat prou dur.
Molt lluny queda la primera cursa de Les II Torres de Campredo, a lla cap al mes de Gener. Vint i una cursa per a gaudir del territori i descobrir molts de racons e histories del pobles que el formen.
Es temps de reflexion i de mirar números, encara que no ens quadren.
Resumin:
1 Ultra Trail, 6 Ultres, 2 Maratons, 17 Curses (Mitges Maratons) i un Kilòmetre Vertical. 27 en total.
 No esta gents malament, però això te de canviar de cara al any que be, punt a millorar. Pujar en calitat i menys cantitat.
Ball de xifres:
2743 km, 306 hores, 62.944 m positius, 9 km/h  i 135 Rpm de mitjana. Sense contar les dades de les probes corregudes. Baixem en cantitat, guanyant molts de metres i disminuint les pulsacions i la velocitat. A marxa de tractor (però segur)
Resultats:
6é de la general en la Eunmilak (168km), Sub Campió de Catalunya d'Ultra Distancia UTBCN (115km) Campió de la II lliga Catalana d'Ultra Distancia FEEC-Lafuma i 3é VI Circuit Terres de l'Ebre.
També com no, a falta de 5 pujades a la Torreta (765m) espero completar el repte 52 Vegades la Torreta.
Negatiu:
La retirada en el primer Campionat d'España d'Ultra Trail CSP (115km) i com no la desaparició de l'equip Lafuma Team España, que jo mateix en formava part. Una llastima.

A partir de meitat de Desembre serà temps de noves propostes i nous reptes, alguns ja es perfilen i tenen molt bona pinta. Nou equip, nou espònsor i espero una temporada com a mínim amb la meitat d'èxits d'enguany. Objectiu super marcat 2014, sub-24h en una cursa de 100 milles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada