L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 24 de juny del 2009

Cap de Rec




Encara que sigue una cronica pasada en aixo de l'informatitzacio vaix aprofitar.
Com ja va sen habitual en la CCCR que aquest any estem fent el Xaneta i jo vam tenir que marxa de nit i fer km, tot just al costat de La Seu D'Urgell a LLes de la Cerdanya.
Tan bon punt vam arribar, a dormir que demá toca matinar.
A les 5h del matí ja es notava el moviment del marxaires i nosaltres vam fer lo propi. Al costat nostre havia dormit el Marc que es un noi de la Rapita que tampoc es pert ni una.
Recullida de dorsals, esmorçar i a corre. Una baijada en la fresca del matí ens despeja i comença la puijada, un tram suau i ample i la cosa s'empina, en un descuit ens despistem i tirem cap al sentit contrari i fins que ens donem compte ja han pasat un parell de km i un grapat de gent. Llastima ara que hem trobava sobrat, ve sera qüestio de treure la raça i hanar remontant.
En el primer coll, apunt de coronar, en una pala de neu hem sembla veure que la meua mitja taronja esta ja a dalt en el port de Valcibera 2540m i penso que tardare una estona en atraparlo. Començo a remontar en un noi que tambe havia perdut posicions ham, mí pero penso que va molt fort i pot ser no sap el que fa, correcte despres el pasaria fos de l'anima.
En pasar pel control del refugi de l'illa pregunto per Xaneta i hem diuen que correcte ja ha pasat, ting que espabilar-me si vull fer algo. 11 km de baixada i ting la posivilitad de treure temps i posicions a molt, en el control una font i remullats es va molt millor. Un tram d'esfalt i de sopte tot alló hem sona, just, estem en Andorra un altre país. La ultima puijada sera la que ens fara mal de beritat i tot una probeso de gent caminant per aquella senda et dona una idea de lo dura que pot arribar a ser, vaig pasant i tot i fins anar caminant trobo que vaig molt be.
En sortir dels arbres als 2000m ja se el que m'aspara, un sol espatarrador i qüasi 600m mes de desnivell. No vaig sol ting un a tir devant i un vetera que no es despaga de mí. En arribar al coll ens agrupem i començem a vaijar junts, el mes vetera ens diu que no ens fiem dell que no el deijem uns metres que sen anira i crec que aguera sigut aixi de no ser que hen arribar a la pista vaig tirar a la meva i cotinuo sol fins a l'arribada.
Al final una marxa molt bonica, de les millors.
51km 5100 desnivell acumulat.
Juan Jose Oliva Simó 7:05m
Juan Andres Simó Vila 7:48m
Tot el recorregut d'alta montanya i un tram de prova per als que aniran a fer l'ultra trail D'Andorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada