L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 17 de maig del 2010

Zegama 2010

Un altre any es celebrá la mitica marató de montanya. Una cursa puntuable per a la copa del mont, hon només els favorits i els afortunats poden correr.
El dia no ba acompanyar massa, ja que el mal temps a les cingles no propicia que els espectadors pujaren a animar els participants. D'altra banda ens han comentat que la neu acumulada d'estos dies atras encara dificultava més si cap, l'ascenció als punts mes alts.


Com es d'esperar els favorits lluitaren per la victoria final i tota la resta de mortals feia el que podia per adelantar posicions. Després de baries caigudes i esbarrades el Josep content com un xiquet amb unes sandalies noves, a conseguir cumplir un somni. Creuar la meta de Zegama, tot una medalla per a un curriculúm esportiu.

Amb una esperiencia més nutrida l'amig Adolfo ja era la quarta begada que hi participava i en aqueta ocasió ens havia comentad que pujava a disfutrar de la proba i el hambient.

Al igual que pasa en les grands figures del futból o dels cotxes cuan beus un crak portan la semarreta de la selecció, una sensasio de feliçitat et recorre pel cós. Quí no sent el mateix quand beu a L'Adolf porta la samarreta oficial en aquesta cursa.

El temps van ser prou satisfactoris i van complir amb les espectatives.
Adolf Aguilo 5h06m44seg.
Josep Garcia 6h15m12seg.
Enhorabona als dos i a seguir com sempre, amb aquest esperit de superació.

Josep Grarcia ens parla :Buenas, bueno com ja sabeu una marato k no es pot explicar si no estas alli increible. lo mes fort los espectadors k no paraven danima i kuan paravesa fer un descansillo t espentejaven per a k no pareses super fort.lo poblema es k va ploure tots los dies anteriors i fins i tot neva axi k mos vam trobar en molt de fang i lo poblema mes gran va ser la neu k hi havia molta neu i les caigudes eren per fer-mos mal xo be quatre rascadetes i a meta jejejeji lany k be a intentar un atra vegada prova sort.
Video de la cursa;
http://www.youtube.com/watch?v=JBU1QKFJ-Yc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada