L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dissabte, 1 de maig del 2010

7 Meridia Verd (Intemperie)

Ja tornem a ser, 1 de maig dia del treballador i nosaltes es clar a per feina. Pensant la millor manera de com atacar el desplaçament fin a Viladrau.
A les 21,15h sortim amb el cotxe, en busca del "primo" a Tarragona i tot seguit parem a sopar.
Cap a les 2h de la matinada parem el cotxe i treiem el sac ,els porxes d'un pavelló son el xuplug ideal per a dormir unes hores avans que es pose en marxa tot aquets circ mediatic de les curses.
Alfareta, Farncisco, Andres, Sergio i jo. Aquest cop som un grup nutrit de gent. A les 5,15h del matí sona el despertador i ja es veu moviment, anem a recullí els dorsals i a preparar-nos.
Com casi sempre al final a corre cuita tot, emb cambío i agafo el botellero per a dur algo de liquid, el frontal emb fa duptar si caldrá o no. Després de un poc de gonia ja som a pun, tot llest i ens fem la foto de rigor.
Esta organitzacio es un poc garrepa i s'han estalviat els mapes de ruta, per tan si el Sisco i Sergio ens volen seguir, s'aurant despabilar. Amb 15m de retard es dona la sortida neutralitzada, jo m'hi fixo amb el primer que tot nervios a sortid com una bala. Arribat el torn Xaneta, Alfareta i jo fixem, sortim al trotet pero pronte cambio de marxa e intento recuperar temps. Al km 10 (Coll Fornic) Arribo el primer, resulta que amb les gonies el de d'avant s'ha perdut. Anem un rato junts però éll va per feina, ní tan sols emb saluda al pasar. Res donç, cadascú a lo seu, veix que es coneix el camí ja que `de ves en cuant emb fa "rectes" per les pistes, a modo de dresera.
El continuo beient fins el 32km (2ón avituallament). Aquí entra la gerra sicologica, el Sisco i el Sergio li diuen que lestic agafant i éll tot nervios reposta he inclús tira la botella pel terra. Jo fixo i després de dixar el frontal sobre la marxa ní tansols paro.




Xaneta i Alfareta arribent a este punt junts i es troben molt bé de força i animicament.
A partí d'aquí a pasat el dúr i el que bindra després es molt de lo mateix. Pista molt plana i ampla i llergues tirades d'esfalt aburrit. Per als que els agrada rodar tenen una proba feta a la mida. Ja que per exemple els primers 44km els baix fer en 3h37m a qüasi 13km /h.
En el pas per al control de la (Roca del Vallés) s'anima la cosa amb un pujada molt corredora i rapida, per a continua pista a vall fins la mar, un tram de paseo per la platja i ja hi som el arc de meta. 3é de la general, al final m'he afonat en la segona part i he perdut molt temps 6h12m i es clar una posició.
El Xaneta que en algun punt s'ha vist en forçes a deixat a l'Alfareta fer sol i a entrat en meta el 6é de la general. Es el que te el "primo" que algun dia li surt redó la cosa.
L'Alfareta va entrar el 10é, que no esta gents malament per tal i com era el terreno.
Incombenients; que no hi havia duxes en l'arribada i que els premis els donen el proper dimarts per la tarde, no esta la cosa com per a pedre la tarde de faena i fer 400km en cotxe.



Per tot el demés una asistencia casi perfecta i molt festera. A lo millor la proxima sortida els busquem una asistencia per a que els fací d'asistencia.
Juan Jose Oliva, corredor.
Juan Antonio Alfara, corredor.
Juan Andres Simó, corredor
Francisco Balada, asistencia ,manager, reportero, relacions publiques
Sergio Simó, asistencia, manager, reportero, relacions publiques.
Web de l'organitzacio:

1 comentari:

  1. Felicitats pel 3é lloc, no esta gens malament. Encara recordo quan deies que faries la cursa de mont blanc i retiraries.... si encara et keden mols podiums per pujar figura ;)!
    K putada lo dels premits k o fasin en dimarts.. xD!
    I felicitats a alfareta i xaneta x akestes posicions ;)


    att: Axel

    Ens parlem!Salut!

    ResponElimina