L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 8 de novembre del 2010

II Cursa de les Roques

En aquesta ultima cursa com normalment les coneixem, havia posat un poc d’interès per beure com reaccionaria el cós després de l’esforç de l’estiu. Molta gent a finals de temporada comença a estar cansada física i moralment de tot l’any entre els entrenaments i les probes, ja en tenen prou.
D’altres en canvi es quant començant a reaccionar i a passar-ho bé, aquest es el meu cas.
La cursa d’ahir es de les que enganyen a la ment creus que per tenir poc desnivell pot ser assequible a un ritme fort i es així com l’afrontes. Res més lluny de la realitat, jo ho tinc comprovat a relació km-desnivell+ em canso menys quan més llarga és la proba. L’emprenc des de un altre punt de vista, amb unes altres perspectives.
Hi ha que fer menció que l’organització o tenia tot molt ben estudiat, en molt de detall la cursa va ser fantàstica. Encara que el recorregut no va ser del meu agrado, ja se sap que no ens podem acontentar a tots.
Amb la pertinyen "Benet-dicció" papal pertinyent la sortida va ser molt rapida i les posicions de pòdium es van repartir tan bon punt es va començar la 1ª pujada. Més al darrera jo i uns quants companys intentàvem seguir l’estela com podíem. Entre les soques dels arbres cremats i la senda que no es reconeixia gaire, la feina era grossa.
Quina llàstima tot aquell panorama, devia fer plorar l’any anterior, ara ja començat a créixer l’herba i la cosa esta en procés.
Al final entre la baixada del xaragall i la pujada de la cresta abans de la creu van ser un dels punt claus per a definir posicions a l’hora de la entrada a meta.

Molta gent del poble en esta cursa tan especial i al final el pernil se l’endugueren el Tortosins, que també el tenien merescut...
Al pòdium es nota a falta dues de les dones més fortes del moment, la Ragna i la Eva que de segur estan preparant d’amagat la ultima proba del calendari: el km Vertical del proper 21/11/2010.
Algunes fotografies de la jornada;



Lla tenim les clasificacions aquí;
http://www.cursadelesroques.com/arxius/CLASSIFICACIO%20GENERAL.xls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada