L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

divendres, 22 d’octubre del 2010

"Ahuuuuu" que estic inspirat...

A la recta final de l’any, es hora de fer balanç i prendre decisions de cara a una nova temporada. El objectius complerts son un referent a tenir en compte. Els ànims renoven l’esperit de superació i el fred aclareix les idees.
Aquest cap de setmana molt de moviment de cotxes, gent a la cursa d’Ulldecona, Mallorca i els demés a entrenar per el Montsià.
El nostre raconet preferit.
Cada cop més veig cares noves en les senderes, reconec persones del poble, alguna vegada han fet esport i ara els a enganxat el moviment.
Una sensació esta clara l’Adolf a aconseguit sense paraules, el que molt politics amb els seus discursos no. Moure un grup de gent a practicar una disciplina que des de temps llunyans l’home practica.
El fet de desplaçar-se a camp obert en estat pur.
No oblidem els camins que t’han cops ban creuar els nostres abís. En la diferent perspectiva que es te de les distancies quant hi caminem pels montes, en el fet d’aprovisionar-nos d’aigua en les fonts d’antany.
Un lliure peregrinatge per camins rurals amb espais lliures de contaminacions (acústiques,fums) sense la rugositats de estar delimitat per les parets d’un gimnàs.
Amb l’únic inconvenient si es cal, del temps. Una fracció en els nostres dies per desgracia molt important per als ritmes de vida que dúiem.
2 carreres antes de finalitzar l’any seran prou per a matar el “gusanillo”.
Confiant que de cara a l’any que bé, tinguem una il•lusió més forta si cap, respecte a aconseguir els reptes que ens proposem.
4 Ultres ben fetes, seria un fantàstic panorama a dibuixar en un currículum que mica en mica va engronsant una llista, discreta però a la vegada plena d’experiències que formen a l’home l’esperit de lluita i superació.
Prenent com a reflexes les ganes de viure i compartir l’estat d’ànim s’aconsegueix la integració en l’entorn de la natura, he impulsa noves iniciatives de cara a les altes esferes.
Aconseguim entre tots un espaí per gaudir i una excel•lent herència a les futures generacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada