L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

divendres, 18 de novembre del 2011

Desprès d’un nou curs a puntet d’acabar es ara moment de treure conclusions i de valorar tots els esforços resultants.
Am un total de 9 Ultres i 3 curses he fet crec jo un salt qualitatiu, ja de forma mes directa en el moment de elegir les probes i com a resultat final en la manera de executar-les. Com diu el meu company Alfara no es qüestió de cremar gasolina per res.
A principi de temporada varem fer el calendari conjuntament per decidir quins eren el volum de kilòmetres i les distancies assolir. Tres Ultres de preparació a principi de temporada, per allò de començar a agafar ritme, com si desprès no en duguérem prou de ritme… I la I Lliga Catalana de Curses d’Ultra resistència serien el propòsit per a arribar de la millor manera i estrenar una distancia per a mi nova.

El Grand Raid des Pyrenées, una cursa que recomano a tothom fer alguna vegada, prop de casa i sense massa massificacions, serien el punt i apart de la campanya d’estiu, per entrar de ple en la part final de la Lliga.
Unes curses de muntanya entranyables per a mi, com la de Catí i Alcanar per a continua en la sang calenta i el cap fred. I de propina la competició d’Ulldecona, per allò de que es a prop de casa.

Un més desentrenat i a tornar a la carga, no sigues que ho perdem tot.
Resum:
Ultres+Curses+Entrenaments: 4205km 61409m+ 387h
GR 10 Xtrem
UT Les Fonts
UTST
UTBCN
UT Coll de Nargó
Nuria-Queralt
UT L’Emmona
GRDP
UTSM
Cursa de Catí
Cursa d’Ulldecona
Pujada al Montsià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada