L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

diumenge, 8 de gener del 2012

La primera de l'any.

2012-01-08 comença el entrenament, una altra vegada toca matinar. Sessions de entre setmana en allunes, tirades 1 hora. Cap de setmana de tirades mes llargues, entre 2h i 4h, de moment.
Posem el cap i el cos al seu lloc. Tots aquestos anys corrent i ja en a 4, e intentat introduir alguna cosa nova al entrenament, per allò de cobrir monotonia i rutina.
Material, qualitat d’esforç, abdominals i estiraments. Coses molt important que poc a poc a passat a formar part de la rutina diària. Notem com millorem i cada cop en volem mes i mes. Els temps quant ets principiant son relativament fàcils de millorar, però quant arribes a un punt que pots seguir un ritme molt mes elevat ja costa molt de mantindré. Probes noves formules, canvies els hàbits alimentaris i tot i això notes com millores, física i personalment.
Es fantàstic com cada any ens podem reimventa en un nou esportivament i les coses que l’any anterior en semblaven d’una manera, ara es pot veure d’un altra…Jo sempre e estat del pare que les persones no canvien, sinó que n’aprenen i milloren. De segur podem estar molts anys innovant per a millorar.
Degut a un constipat mal curat que encara arrastro del 2011, no e pogut fer la qualitat d’entrenús que agües volgut i per això es una incertesa com em trobaré en la primera cursa de la temporada, GR10 Xtrem, es la seva tercera edició i cada cop esta millorant mes. De segur serà l’ultima vegada que la corria ja que de cara a la pròxima temporada bull provar coses noves. Per això mateix tinc la necessitat imperiosa de retrobar-me en mi mateix i lluitaré per acabar-la content.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada