L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimarts, 3 d’abril del 2012

En un dels viatges, Irlanda, Anglaterra, França i Alcanar.
(Big Ben al darrera.)
No vaig a enganyar a ningú,en 37anys que compliré enguany no tinc cap intenció de convertir-me en un esportista de élite. Però el que si que tinc clar es, això de la resistència sem dona be.
Ja vaig tenir un bon mestre quant en 15 anyets ja feia les meues primeres sortides en bicicleta, 2370km en 12dies o també 3290km en 17 jornades i tot això unit al fet de ser en autosuficiència total, sense ajuda externa.
Antoni Reverber mes conegut al poble per (miralleixes). Moltes son les anècdotes que podria explica, però de ben segur ell en te mes ja que continua cada any marxa’n cap algun lloc...
Sempre s'ha dit que de vegades mes val caure en gracia que se graciós, pocs saben el que ell fa cada temporada.
La família, el fotògraf que li treu les fotos de la càmera, per que ni tan sols te ordenadors. Però això si, ell tot ho te documentat en bolígraf i paper.
Ni jo mateix se molt be el que a fet, en un dels últims viatges va venir de Moscú.
Sempre m'ha ensenyat la manera primordial d'alimentar el cos i la ment, per a tenir totes les necessitats cobertes.
Es una persona calculadora i no deixa cap detall passar per alt, li agrada tenir-ho tot medi en temps i distancia. Segur que si li voleu preguntar alguna cosa no tindrà cap problema en orientar-vos de la millor manera. Això si no te mòbil i si voleu trobar-lo tindreu que buscar fora d’hores normals o be si sabeu on viu.....es un tio comp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada