L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 19 de setembre del 2012

UTMCD'12

Feia molt de temps que ho estava buscant i al final a arribat, mestre i alumne en un mateix podí d'un "Ultra". Des de la meva primera cursa ell a estat el referent per a guanyar en esperiencia, tècnica i aconseguir resultats. Em vaig entera que estava en la selecció Catalana i entrenava am els millors...Un dia li vaig comentar "jo de gran bull ser com tu"
e seguit els teus passos per a aconseguir-ho. Gracies Adolf.

Ring!!!!!!!! Sona el despertador, tot es fosc i la casa esta en extrem silenci. Ja esta el material carregat al cotxe. Em bec un got de llet calen teta i vaixo per l'ascensor, curiós vaig a fer 90km a peu i ara necessito aquest artilugi, mes el necessitare a la tornada...
Arribo a Prades quant encara es de nit i no es veu moviment. Entro al bar i l'home em diu que vaig molt fresc, ja m'he donat compte la temperatura a vajat, però penso que durant el dia serà temps d'acumular calor.
Dorsal, companys, revisió del material, fotos i cames per a que vos bull.
Sento comentaris, la gent te una idea sobre el recorregut, hi ha que fins i tot l'ha entrenat prou. Serà un poc una barreixa d'altes probes, Reus-Prades-Reus, La Selva del Camp, UTSM...Peró be estic de sort ja les duc a les cames totes aquestes, serà interessant i de fet així o va ser.
La pista per on deixem a darrera el poble invita a córrer i el Adolf comença a fer de les seves agafant metres, aquest cop no em deixaré seduir i espero a veure reaccions entre els companys. Esta el Marc i el Guillem que jo conegué, el Jordi que finalitzaria tercer el coneixeria mes tard.
Es molt d'hora i ja m'he despistat un cop torno enrera i tinc que remuntar, sort que no agafen molta marxa els del d'avant. Arribem a una pista i paro un moment per retorna a la cursa. En arribar a una lloc en be al pensament que per allí ja he passat fa un any a la UTSM, el camí es al contrari cap a Cornudella, ja ho conec i aprofito per treure uns metres, pantà de Siurana i el primer repetxo del dia fins al poble (molt bonic)
Segueixo sol i veig que serà dur el dia, un tram de pista fins el seguient control, vajada per arribar a Vilaplana i següent control-avituall ament. Son prop de les dotze del mitjdia, encara que no o tinc molt clar com anirà al cursa decideixo parar una estona per menjar i canviar-me els mitjons, demano cervesa però no en tenen, Bueno un  dia es un dia beure Cola.
Una següent pujada serà decisiva per als interessos de molts corredors, la forta calor farà mal a molts... per moments penso que estic enfonsat i en arribar a dalt tiro la motxilla al cotxe, però be les coses de la vida una força interior m'ajuda a continua. Des de esta zona fins al següent control hi ha un tram molt brut (encara que no complicat) es fa molt difícil avançar entre la maleïa i perdo molt de temps per recorren.
Moltes preguntes em passen per el cap, sento que les cames estan be però els calam bres comencen a aparèixer degut a la calor, tinc moltes ganes de que es facen tard i comence a refrescar.
Pujada cap a la foradada, una zona molt bonica que no havia estat mai (espectacular) però de sobte em giro i veig de reüll que algú de la "Ultra" s'aproxima ràpidament, deu ser el Marc penso que es l'unic que es sap administrar de forma mes complerta i ara a arribat el moment que ell te de remuntar. A preto les dent i tiro per a regular la rentatge el mes temps possible, en creuar la meta sabria que es el Jordi el que m'atossiga.
Control a menys de 30km per meta, el camí mes familiar, es un tram de la Selva del Camp "bona" em servira per recuperar la confiança. Ultim coll i surto a una pista, sorpresa gent de la curta que ja feia estona que havent sortit, però ara es gent que reconec, la Eva i Josep, xerro una estona però se que el ritme serà millor sol i ja falta menys. La Eva pujara al mes alt del podí (1ªfemina)
Segueixo cap endavant ultim control, 4km per meta i ja hi soc.
 Temps; Adolf Aguló 11h14m
              Juan José Oliva 11h42m
              Gullem Sancho    12h51m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada