L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

divendres, 24 de gener del 2014

S'ha acabat l'any, un 2013 que per a molts  estat dur, d'altres pensaven que tenia mal auguri, però per ami no a estat gents malament.
E finalitzat un repte (54 Vegades la Torreta 765m). Segon en el campionat d'Ultres de Catalunya. Primer en la lliga Catalana d'ultraresistencia i e format part e format part, encara que en una sola cursa, de la selecció Catalana d'ultraresistencia.
Per d'altra banda el equip Lafuma que m'esponsoritzava a deixat de donar-me suport (política, diuen) però els de PH Quirogel han apostat per mi.
Ara si passo pagina i començo la temporada a Benifallet, la cursa del pastisset i el nou equip Mur i Castell- Tuga a obert els meus ulls i posat unes il.lucions renovades en les meves forces.
Sempre e tirat d'experiència per a entrenar, l'experiència que em donaren aquells anys de ciclisme. Berlin-Paris-Alcanar, Dublin-Belfast-London-Alcanar, Bilbao-Alcanar....son alguns dels pas-eixos que vam fer.
Torno en ganes i el Rafa, el meu nou preparador te confiança en que les coses poden anar, com a mínim igual que l'any passat.
Ganes no en falten. Va per mi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada