L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 19 d’octubre del 2009

I cursa de les Roques (Horta de Sant Joan)

Hola,

Us adjunto el fulletó informatiu de la I Cursa de Muntanya de les Roques, que se celebrarà el proper diumenge 8 de novembre de 2009 a Horta de Sant Joan (Tarragona).

El recorregut, molt variat i divertit, tal i com podreu veure (mapa i perfil) al fulletó que us adjunto, i a la web http://www.cursadelesroques.com/, on podreu recrear el recorregut mitjançant el Google Earth.

La cursa, passa per llocs meravellosos, amb precioses vistes, i per altres parts on, malauradament es pot comprovar la violència de l’incendi del passat estiu, on com tots bé sabem, 5 companys varen perdre la vida lluitant contra el foc.

Per aquest motiu, en aquesta jornada se’ls retrà un merescut homenatge. Per a que siguin recordats per sempre, al igual que els altres ferits, companys que van treballar i companys que van patir des d’allà on eren. Per tot això, us animem a venir a Horta de Sant Joan el proper diumenge 8 de novembre de 2009, participar en l’esdeveniment i passar una jornada esportiva i d’homenatge amb nosaltres.

Amb tot, moltes gràcies per la vostra atenció.
By Jordi Bort...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada