L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 1 de febrer del 2010

I Cursa del Pastiset (Benifallet)


Un dia esplendit el que es va viure el diumenge a Benifallet. En el que va ser el tret de sortida a les curses del circuit terres del Ebre.
Molts corredors i corredores, amants del trail o de la montanya en general.
Com la ocasió ho requeria molts de Canareus ens vam dirigir cap allá a fer la cursa o la marxa, teniem per triar.
Molts també eren els acompanyans que amb la escusa de sortir de casa i cargats amb camares de fotografia van seguin els participants.
La cursa va ser rapida, ja de von començament es colocaren els rapits a tirar: Aguiló, Jaume, Pinyol, Rubio, Arturo, Marc...i així una llerga llista de corredor molt conegut ja per la gent.
En definitiva la cursa molt bonica, amb un tram de barranc, una pujada forta i dura fins la creu de Cardó i un tramp de cresta amb bajada tecnica per als més "cabres".
Tots van quedar satisfets i contens. Fins i tot jo que després de quedarme fora de les incripcions, desideixo sortir igualment i consegueixo la millor posició en aquesta distancia amb un temps de 2h46m per darrera del Marc Balmaña.
Els triumfs més destacats de la A.E.Alcanar; el primer lloc de la general de l'Adolf, que pareix que torna a estar a punt i el de grup més nombros (sense compta als de la UEC) amb la paletilla honorifica.
Amb tots els demes companys una jornada molt agradable i sense cap d'upte un bon sabor de boca amb els pastisets...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada