L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

diumenge, 4 d’abril del 2010

UTST i Marató de la Fageda.



Després de la setmana santa, es presenta un altre "finde"mogudet.



Molta gent a aprofitat aquets dies de lliure per a posarse a punt en les llergues distancies. Unes distancies i uns desnivells que cada cop son més durs per a les cames més cansades.



Molta gent al Montsià, jo mateix he pujat 2 begades este pasat cap de setmana. En condicions normals un es pregunta com es capaç de hanar d'un poble a un altre nómes corrent, d'Amposta-Alcanar per exemple, una distancia que fa uns temps els tocava fer a molts de Canareus per a poder subsistir, obligadament i ara molt ho fem per plaer.



Ultra trail serra Tramonta, amb una part historica també recorre un tram de sendera de pedra en sec, una ruta de transhumancia per la part nord de la ílla, que al igual que aquí també feia molta gent com a unic nexe de unió entre pobles.

La Marató de la Fageda, amb la visita al extraordinarí Faix Pare que amb la seva presencia emula el pás del temps, no gents façil d'altra vanda per a éll. La font de teix o la font de Pallerols son sense cap dupté un altre exemple de vida, si ja ho diu la dita "l'eigua es vida".

Exemples de curses que han sabut orienta l'esport en la cultura d'un poble.
Així doçs que vaigue bé fent cultura la proxima setmana.
Molta sort i que tot funcione com s'espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada