L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 5 de maig del 2010

UTMDA i TMLL

Aquest pasat cap de setmana també es va celebrar el primer "ultra" de llerga distancia en el territori Espanyol. Ultra Trail Muntanyes d'Alicant de 160km. Una cursa molt dura en la que tan sols teniem un representant.
El trail en la seba verio curta mitja lluna de 80km, estava pensada per un altre tipo de corredor, en aquesta distancia també teniem un conegut.
Adolf i Arturo, van baixar el divendres cap a vall per a disputar sendes curses. El viatge va ser un poc mogut i per culpa d'aquest trasvals no es va sentir en ganes, ni forçes un cop donada la sortida, de continua en la marxa, cap allá el km 35-40, va haver de plegar.
Al que sí li van hanar millor les coses va ser al Arturo que amb no poques dificultads conseguí arribar a la meta, amb el gust d'endurse la tercera plaça del podiúm. 3ª 237 Sanz Gargallo, Arturo TAH Traiguera Castellón 10:50:45

No sempre en estes curses es te que tirar la "toalla" i es pot apendre alguna cosa nova, en aquest cas el company al veures atrapat en una forta tempesta de eigua i pedra li va pasar pel cap de plegar, però llavors es va recordar del Xaneta que mai plega i es recupera moralment i conseguí arribar al final.

Cal a dir que va ser molt dura, igual la llerga que la curta, no tansols per la distancia sino també per el mal temps que no acompanya als corredors.