L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 2 de juny del 2010

Buf Epic Run (Tortosa)


Cronica del Àxel Sorolla:

Aquest passat dissabte dia 29, es va disputar la primera buff epic run a Tortosa.
Aquesta noticia me la va fer arribar Toni Pelegri, que ens va enviar un missatge a tots els d’Alcanar, en el qual primer alguns es van animar, però després sols vam quedar nosaltres dos. Mirant els videos de la cursa que va tindre lloc a Montjuic, em va animar bastant a anar-hi, ja que prometia ser bastan divertida i entretinguda per pasar una bona tarde corrent i fent algo diferent.
Vam sortir d’aquí a les 4 i cap allà a les 5 i algo ja estabem a Tortosa, esperant que es fessin les 6 per sortir al atac! un cop allí ens vam trovar amb tres més d’alcanar.
Després d’anar a buscar els dorsals, vam anar-hi al cotxe i ens vam disfrassar de camuflatge.
Jejeje(un disfrass d’ultima hora, ideat per Toni).
Els primers quilometres van ser mol durillos, ja que et feien pujar totes les escaleres i totes les curves que pujaven fins arribar al Castell, després vam pasar per vaix d’uns ponts acotxats entre mig de Tortosa, i vam tirar cap al costat del riu de Tortosa, hon vam acavar tots enfangats, i amb una resaco de boca amb ganes d'arribar i veure un traget d'aigua , perquè valla calor hi fotia( el temps ens va voler acompanyar massa), arribant a meta hi havien uns quans obstacles com eren:
Hanar per terra passant una serie d'alambres per sota sense tocar-los, escalar una petita paret amb l'ajuda d'una xarxa, tirarte dintre d’un contenidor d’aigua, pasar per uns unfladors amb espuma, entre d’altres. En total uns 35-38 minutets,i dir que ens esperavem molts més corredors, ja que no devien superar els 150, una cosa que ens va extranyar molt a mi i a Toni Pelegri, i també la escasa participació dels corredors amb el disfras , però tot i això la diversió no ens la va treure ningú.
SALUT i fins la próxima!
MOLTES GRACIES, ÀXEL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada