L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Cursa de Muntanya de Tivissa



Quant en Alcanar ens preparàvem per la recta final de les festes del Remei. Alguns valens van anar a disputar lo que seria ja la 5ª edició de una de les curses pioneres al circuit.
El matí com sol ser habitual en la cursa un poc fresc, però amb l’ambient caldejat per les ganes de competir. Gracies de totes maneres a la gent que encara que feia una mica de boira en cotes altes estaven esperant els participants per donar-los ànims.
La gent del a.e.alcanar ens han comptat un poc com va estar la cursa i ens d’eien que ja des de bon començament s'ho agafaren en filosofia de passar-ho bé. Molta senda, algun tram enfangat i una cresta que pareixia que l’anessin estirant
...

Alfareta que des de les primeres rampes anava soltant gas, marcava el ritme de pujada i els companys Sisco, Albert, etc....aguantaven la roda com podien.
En la recta final una forta baixada fins el poble, un espectador més que sempre espera impassible l'arribada dels corredors.


També ens comentaven que per variar l’organització havia preparat una bosa del corredor molt ben sortida, amb una gorra i uns pantalons per corre.
Com sempre no es pot esperar menys, gracies i fins l'any que bé.

Més informació:
http://www.muntanyesdetivissa.com/

3 comentaris:

  1. Bon dia atletes!

    Solc ser d'aquells que entro diàriament al vostre bloc per a fer una ullada a les vostres cròniques, la veritat és que un es queda impressionat per la vostra tasca i la mostra per la vostra afició. Tot i això, m'agradaria fer-vos una crítica constructiva, la millora ortogràfica del vostre web. No demano cap excel·lència, ni molt menys, però sí una mica de cura per la llengua, i això ho podeu millorar molt simplement instal·lant-vos un corrector ortogràfic al vostre navegador. Crec que si ho feu encara gaudirem tots, molt més, de les vostres cròniques. Endavant companys!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats màquina 3er al UTSM, continua fotent-li canya!

    ResponElimina