L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimarts, 25 de desembre del 2012

52 vegades la Torreta

Apunt de començar l'any i qui mes qui menys ja pensa en algun nou propòsit. Jo fa molt temps que en tinc un per cap i enguany vaig a complir. 52 vegades pujar al cim mes alt del Montsià 766m, no es tracta de cap cosa fora de serie, però lo important serà complir-lo. Una ascensió per setmana durant tot el 2013, indiferentment del dia o l'hora, així dons animal-ets del monte, gent dels masos que encara habiteu les fondalades, corredors o excursionistes del diumenge. Pareu be les orelles, per que en con se vol moment vos pot sobtar un soroll de trepitjades que no compreneu d'on provenen.
Com diu la dita "tots els camins porten a Roma", això mateix, tots seran bons per al compliment del propòsit, des de la Bassa Blanca, per les Crestes, antenes de Caldea, Mas de Mulet, racó del Llop, des de la Forada o des de el Mas de Comú. Encara que en aquest ultim cas tindrà de ser de dia, ja que han tornat a posar porteres i un ramat de bous i baques pasturen per els prats de l'alt i pla. S'era arries-gat entrar a la font a omplir aigua, però en compte no hi ha perill.
Per a que tot això estigui possible i conste en acta, una vegada a dalt de tot faré una foto i la penjaré al "Face" acompanyat del numero de setmana i hora. Començarem el dia 31, dilluns. En bona companyia, molt amics i conegut  puijen tots els anys, venen des de Amposta per la cresta son "els Desacato". Es una costum per a ells des pedi l'any brindant en cava i menjant algun dolç. Sota les vistes privilegiades del Delta del Ebre, els Ports de Tortosa-Beseit, la Serra d'Irta i les illes Columbretes. Tot un mon.
Al igual que per a mi, aquest propòsit significa un repte, espero i desitjo que per a tot aquest 2013 sigui un any carregat de bones experiències i que comen-se la remuntada que tots esperem.

3 comentaris: