L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimarts, 11 de febrer del 2014

Marxa a peu Cabanes.

A priori com diu Rafa una marxa a peu no pot ser mai una cursa i menys quant beus els temps dels primers.
El cap de setmana anterior a la cursa i aprofitant el dissabte decidim baixar a fer el recorregut. Es molt rapit ja que tot el desnivell es troba pràcticament en la part final del circuit, en la ultima pujada.
Es el dia de la proba i després de la matina arribem a Cabanes, tot comença a prendre forma. L'arc de sortida i meta en el seu lloc, recollida de dorsals i a canviar-nos de roba.
Els nervis propis abans de la cursa i escalfem.
Es dona la sortida i per el puc observar la gent es col.loca en la seva posició, hi ha una rampa molt pronunciada al començament que pron-te farà mal entre la respiració del companys de cursa. Tiro del pilot per si de cas vull provar com estic, a bore fins on arribo en les forces que porto.
Un barranc que serpent-eixa ens porta ràpidament fins la següent pujada, "la Ferradura", parlen d'ella com si fos el Tourmalet. Creuem un cop una carretera i enfilem l'últim coll, poc antes d'arribar al tram final cap a la dreta en busca del poble que ja es pot veure a la llunyania.
Esta clar que e pogut arribar fins aquí manant tota la carrera tiraré la resta al motor.
Una lliçó per al futur: No es el mateix una cursa "per" muntanya, que una cursa "de" muntanya. Per aquest i d'altres motius molta gent a la sortida opta per recorre-la en sabatilles d'asfalt. I aquí si es marca la diferencia, 8 segons tan sols entre el primer i el tercer. A més en el ultim Kilòmetre passa de segon a tercer per culpa d'aquest petit detall.
Els números; 23 km i poc mes de 700m+ en un temps de 1h47m a un ritme de 4'40 m/km.

Aquí tanquem la primera part de l'entrenament i comencem el prepara ment per a les Ultres. A deu dies d'intentar establir el primer temps per a la ruta 7Pobles de la Tinença. 82km 6400m+. Sense parar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada