L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dissabte, 6 de març del 2010

Transgrancanaria 2010.Sí senyor, Crak..........



Adolf Aguió torna a repetir podiúm a la Tansgrancanarias 2010, encara que el destí li jugà una mala passada.

Tot estava a punt quan el divendres estic mirant la tele a casa i recibeixo un misatge del Xaneta.

"ja estem en la guaua, de cara al matadero" i caig en el conte de que es esta nit quan es posen en marxa.

A les 0,00h es posen a correr els dos Canareus desplaçats a la isla, ja m'havien contat anterior-ment que fins i tot els de l'organització els van hanar a buscar a l'aeroport.

Donç bé comença la cursa, cadacú al seu lloc i en marxa. Degut a les plujes dels pasats dies es troben en un començament força dur, ja que els barracs baixen plens i no es fa facil el abançar.

El 12 km primers després de sortir de la platja i encarar la montanya es comberteixen en un infern i de sopte un estropeço fa caure l'Adolfo. Aixó el marcara per tota la cursa.

Amb una cama tocada i amb la perdúa total de consentracio es veu obligat a apreta i recupera terreny si vol tenír opcions finals.

Cap a la km 42, després del abituallament agafa a l'Arnau i es coloca 2ºn lloc que mantendria fins a Garañon km 83, aquí en aquest punt ja tornaben a hanar enparellats. Moment en que es decidiria el podiúm final. Hi ha que remarcá que també en aquest punt momentaneament el campió li pasar pel cap el plegar, pero va contenir la rabiá i tirar fort.

Un cambí de recorregut al principi i a casi el final van fer mes atractiu la cursa, que en pasades ocasions no deixava de ser una pujada de 82km i una vajada de 41km.

Molt bones sensacions les viscudes durant la jornada i una motivacio més per al futur.

El xaneta en el moment de escriure la cronica encara no ens havia comentat rés, tan pronte pugue ens comentara alguna cosa.

Adolf Aguió 3ér clasificat..... Amb un temps de 14 h17m.
Juan Andres Simó el 81é 22h23m ..........un poc més lent que l'any anterior, tindra que entrenar més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada