L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 15 de març del 2010

2ª Pujada a la foradada.

En aquesta cursa, emb volgut tenir l'opinió d'un jove de la cantera.



Cronica de; Axel Sorolla... Be, doncs aquest passat diumenge es va disputar una de les curses que em van agradar mes l'any passat, la (Pujada a la foradada), aquest any amb la segona edició.
La cursa crec que es mol completa ja que te trams per a tot ... com la pujada a la foradada que l'has d'agafar amb moltes ganes,
i vaixan de la foradada i han trams mol tecnics amb els quals hi as d'anar amb compte de no lesionar-te, hi fins i tot els 5 o 6 kilometros ultims que els an possat per esfalt, que es en aquet tram on he perdut més temps, ja que tenia un poc els bessons carregats de les pujades anteriors i aquests trams d'esfalts sòn matadors per a qualsevol corredor de muntanya, però be, em pogut disfrutar d'un dia magnific, amb unes vistes precioses, com son les de la foradada i correr per la vora del mar, que poques curses poden obtar a fer-ho jeje.
Al final he quedat el 89é amb un temps de 3:08. Hi haura que entranar molt més per arribar dels primers.
Au doncs,

Salut i Cames!!!

Encara que durant la setmana havia fet molt fred el dia d'ahí va ser esplendit.
Una jornada molt especial per als amants de les curses de montanya i més aquesta que es la una de les poques del circuit a part de la pujada al Montsià d'Alcanar i la d'Amposta que es corre en la serra del Montsià.
El més positiu com sempre que ens toca el pernil al grup més numeros.
CLASSIFICACIONS; AKÍhttp://everyoneweb.com/pujadalaforadada/
Ruta memoritzada ahír, disponible al wikiloc....http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=785494

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada