L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 2 de març del 2011

Cursa de Miravet

Dons un altre cap de setmana al sac,m molts de moments els viscuts i gaudits.
Després del fracàs en el sorteig de Zegama, molt els Canareus apuntats però sols un a tingut la sort del principiant, Aitor Mimendia, enhorabona company i ja saps a suar la camiseta.
Els demes ens em repartit entre la cursa del circuit a Miravet o el dinar de aniversari del Xaneta.
Entrenament competició, això es un no parar. Hi ha que treure temps don sigues i jo he optat per matinar i tirar-me al monte molt avanç de que surti el sol, per així d’aquesta manera tenir temps per gaudir de la parella i el fill.
Uns antrens per traçats recentment oberts al públic per la serra del Montsià.
L’altre punt calent del Diumenge va ser la cursa de Miravet, en la seva tercera edició ja esta consolidada en el calendari anual.
Si ningú posa remeni l’intractable Albert Gine porta camí de fer col•lecció de trofeus a casa seva. Es l’esportista més en forma del moment i l’equip de la Sénia que s’ha reforçat en algun nou fixatge esta escalant moltes posicions en la taula classificatòria.
Els a.e.alcanar han trobat un nou component en la zona veterans, el Ramon que recentment estrena categoria a pujat al mes alt del caixo en la seva primera cursa en aquest nivell. Moltes felicitats.
En la línea de continuïtat es troba la resta de component, cada cursa competeixen en el millor esperit i ganes de fer-ho be, sort a tots per a la propera.

1 comentari:

  1. Em dóna mal rotllo i remordiments, la veritat és que qualsevol portaria el pitral amb més dignitat que jo, a Zegama; ara que s'ha fet i ha tocat...!
    Em va a tocar intentar-ho, ufff quina responsabilitat!

    ResponElimina