L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dimecres, 8 d’agost del 2012

Cursa nocturna dels Cocons (Tivenys)

A priori una cursa en molt d'encant, al tractar se d'una cursa nocturna en aquestes dates es ideal per a entrenar i ja que no puntuava per al campionat de les Terres de l'Ebre. Millor encara.
Marxem cap a dalt com si de una excursió es tractes, 4 espectadors i un sol corredor. Recull del pitral i una cerveseta fresca antes de la cursa, sesta tapant el cel pareix que s'apropa tronada. Segur que sols serà mes calor.
Em canvio la roda i uns estirament per a començar en ganes.
Donen la sortida i els caps de serie ja marquen posicions, errada i despiste ningú sap per on segueix la prova, de nit com es i sense una senda clara serà molt fàcil despistarse... El primer i jo arribem a un encreuament agafant la senda que no tocava, llàstima uns segons que perdem per a tornar atrapar el cap del pilot.
El traçat es prou corredor i sento que les pulsacions del cor son molt rapides, pujada baixada suau, un tram en pedra solta per anar en compte. Passen el kilòmetres i em sento be les cames responent se que no es una cursa per a tirar-ho tot al foc e vingut a disfrutar. Es clar que si en algun moment et trobes en ganes de córrer i donar guerra es quant portes un pitral entre els primers.
Cap a l'ultima part del recorregut i desprès d'un aterratge entre la maleïa sento les cames un poc pesades i ja esta tot decidit, tiraré fort per intentar treure un bon temps. Una entrada a meta agafat de la maneta del Noé serà la millor recompensa per una nit d'estiu a la borà del Ebre.


Temps; 2h13m         Distancia;24km         Desnivell;1100+     Cerveses; 4 mes o menys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada