L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 4 de febrer del 2013

Selecció natural (1ª part)

Tenia al cap una idea, en el moment que començar  a córrer volia arribar lluny. No sols es tracta de fer Kilòmetres, hi ha que saber-los escollir. Revisar, mirar, comparar...com si d'un mercat es tractes buscar la millor oferta, relació cali-tat-preu.
Arribats els moment d'escollir, comparem opcions i prenem la millor decisió per a nosaltres en aquell moment.
Un cap de setmana molt intens i que deixaria un cert mal estar en casa meva. després de passar tan sols el temps just per a deixar la roba bruta i agafar-ne de neta. l'ambient era tens, però jo cap catxo.
Presa al iniciativa donem el primer pas, després de rebre la trucada del Fernando (Seleccionador Català) em cita per una trobada d'amics del trail a Ripoll (llarg viatge) per conèixer-nos i compartir entreno. Allí que marxo dissabte a la matinada disposats a sentir les seves paraules i compartir un entreno amb bona companyia.
Deixaré a mitges la feina començada per un amic, el Joel (la Sénia) que esta a puntet de posar en marxa una ruta circular per els pobles de la Tinença de Benifassà (7pobles) casual-ment aquest cap de setmana era el "vol inaugural" comprensivament o deixarem per diumenge.
Ja som a Ripoll, tenim moltes ganes de fer l'entreno, tots ens coneixem i tinc l'efecte que o disfrutarem.
Corredors que literalment estan farts de suar les camisetes per tota la geografia, tots tenim histories en comú, experiències viscudes de forma especial i anècdotes per escriure llibres. De lo millore't de Catalunya (no pro.)
El matí esta una mica fresc, però no em vingut a parlar del temps, anem per feina i ens fiquem en marxa.
Una ruta circular, quelcom avorrida al començament i mes distreta cap al final. Senda, neu i les fulles dels arbres caigudes son els ingredients que ens trobem en aquest còctel d'entrenament matinal. Lo just per fer gana, estirament i cap a la dutxa.
La conversa ja es molt mes fluida i mes que ho acabara sent, tant punt seiem a taula.
Degut a la realització per primera vegada del Campionat d'España d'ultres. Catalunya estarà representada per un equip de nois i noies. Lògica ment sortiran després de jutjar  quin son els que millors arribin d'estat de forma a la CSP (Cam.Esp)

En definitiva a seguir en la feina que estava fent, entrenant...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada